Enkelt, smidigt och låga priser!
Det är vad jag eftersträvar att du som kund ska uppleva när du besöker och handlar på blomrabatten.se. För det är nämligen så jag själv vill ha det när jag handlar på nätet.
För att åstadkomma detta har jag valt Lord Nelson/Nelson Garden som leverantör av fröer. Av deras enorma utbud har jag, i samråd med dem, valt ut de vanligaste och populäraste frösorterna för att antalet produkter ska vara överskådligt och enkelt att välja ur. Du hittar dessa under fliken "Butik". Därutöver lyssnar jag på vad du som kund önskar att sortimentet ska kompletteras med. På så sätt utvecklas hela tiden sajten/butiken efter kundernas önskemål. Tveka därför aldrig att höra av dig till mig med dina frågor, synpunkter och önskemål. 
När du gjort din beställning skickas den direkt hem till dig (under förutsättning att försändelsen ryms i din brevlåda, i annat fall till ett utlämningsställe i närheten av din bostad). Du handlar hemifrån, när du vill på dygnet, och får dina varor levererade direkt till ditt hem. Smidigt, eller hur!
Prisnivån tål att jämföras med andra fröbutiker. Min grundtanke är att blomrabatten.se ska vara den fröbutik som, utöver att det ska vara enkelt och smidigt att handla, kännetecknas av låga priser.

Varmt välkommen!

Joachim Fagerberg
Grundare av blomrabatten.se

Joachim Fagerberg Joachim Fagerberg